学生活动 - 学生发展服务 - 香港大学附属学院
跳到主要内容

Special Announcement

重要通告

  • 给家长的信

  • 课堂暂停及安排

    All face-to-face classes and scheduled examinations will be cancelled for the remainder of the semester. Course delivery will be conducted online. Lecturers will upload learning materials onto SOUL and facilitate students learn. Examinations will be moved online or replaced by alternative forms of assessment. Details will be announced soon. Please check Learner Portal for details.

    本学期余下面授课堂及考试已取消,教学将以网上形式进行。讲师会上载教材於SOUL学习平台并支援学生学习。期终考试将以网上考试或其他考评方式进行,详情稍后公布,请留意学员网站。

     

Student Activities

为达致全人教育的教育目标,学院鼓励同学积极参与不同类型的课外活动。学生可以藉参与各项课外活动,如歌唱比赛、运动会、开放日等,发挥自己的潜能,增加个人生活经验,令校园生活更充实、有趣。

师友计划

「师友计划」让你在社会才俊指导下,激发潜能,发展自我。2016-17年度的「师友计划」参与人数超过160人,担任启蒙导师包括社会各界知名人士;在启蒙导师的指导下,同学可扩阔视野,提升个人的思考层次。

mentorship 2014 002 mentorship 2014 001 

 

 学生大使计划

学院会挑选品学兼优的学生为「学生大使」,提供领袖训练,培训成为杰出的领袖。学生大使有机会参与学院举办的不同活动以实践所学,除了担任学院及学生之间的桥梁,学生大使亦肩负以向外界推广学院形象及办学宗旨的重任。

 

Student Activities Student Activities